Rafel Bauçà renova per a la propera temporada

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre i Rafel Bauçà han arribat a un acord de renovació per a la propera temporada 2013. El ciclista llorità seguirà així defensant els colors de la nostra entitat a la sempre competitiva categoria de Màsters 40. Amb l’adéu de Tomeu Amengual, Rafel serà ara l’únic inscrit del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a aquesta categoria. Tot un repte i un estímul per a preparar la campanya. En paraules de Rafel Bauçà, la renovació ha estat molt fàcil per l’interès de les dues parts en seguir junts de cara a la pròxima campanya.

Estic molt content de continuar. Aquesta propera temporada encara tenc més il·lusió que l’anterior i esper fer-ho bé.

Per la seva banda, el director esportiu Guillem Pastor valora positivament la seva continuïtat per tractar-se d’un referent dintre del ciclisme llorità.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té un deute permanent amb els lloritans. La nostra filosofia és la de recolzar sempre a nascuts i residents al nostre municipi. Per això, la renovació de Rafel és una molt bona notícia.

Amb la continuïtat de Rafel Bauçà, l’equip de competició de la secció de ciclisme per la propera temporada estarà format de moment per Jaume M. Pastor, Toni M. Vanrell, Guillem Pastor i el mateix Rafel Bauçà. La direcció esportiva de l’entitat segueix ara treballant per anunciar noves incorporacions el més aviat possible.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *