Youbi i Quílez s’incorporen a la secció d’atletisme i muntanya del Club Ciclista Lloret

El Club Ciclista Lloret té el plaer d’anunciar les incorporacions de Soufyane Youbi i Israel Quílez a la secció d’atletisme i muntanya per a la propera temporada fruit de l’aposta de l’entitat per potenciar aquestes disciplines.

Youbi és un jove de Lloret de Vistalegre, encara en edat juvenil, que des de fa uns mesos s’ha iniciat a l’atletisme. El llorità ha participat tant en proves de caire popular com en competicions per a la seva categoria aconseguint meritoris resultats. Per la seva banda, Quílez és un atleta Sènior natural d’Artà que després d’uns anys residint a Madrid ha tornat ara a l’illa. L’atleta destaca especialment a l’asfalt, sempre en posicions privilegiades a la curta i mitja distància, estudiant la possibilitat de debutar en proves de Muntanya.

Amb els fitxatges de Youbi i Quílez l’entitat dóna per tancat el capítol d’incorporacions per 2017. El Club Ciclista Lloret treballa ara en la continuïtat de Vanrell, Candel i Beltran a l’esmentada secció després d’una extraordinària campanya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *