Prometedor debut de El Hihioui a l’OPEN d’Espanya de BTT

En poc més d’un any la vida Kamal El Hihioui ha donat un gir de 180 graus. La bicicleta i el ciclisme a nivell competició eren desconeguts per al ciclista SUB-23 fins a l’inici de 2012. Ara en canvi és el líder en solitari de la Copa Federació de BTT de les Illes Balears després de quatre victòries i ahir va debutar a l’OPEN d’Espanya de BTT a Valladolid en una cursa de caire internacional i en la qual El Hihioui va donar la cara davant autèntiques figures. El del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va sofrir com mai però va mostrar que té molt futur. Va creuar l’arribada a la posició 20 absoluta amb un temps de 1:43:04, sisè millor SUB-23 a cinc minuts del podi de la categoria.

En un circuit molt dur i d’ascensions pronunciades que varen obligar als participants a baixar-se de la bicicleta en més d’una ocasió, El Hihioui va fer una cursa menys a més. Obligat a sortird e les darreres posicions, a la primera volta ja era el 31è classificat. A partir d’aquest instant va començar una remontada constant i implacable fins creuar l’arribada al TOP-20. En definitiva, una excel·lent i prometedora carta de presentació del ciclista SUB-23 a nivell nacional.