Podi, ensurt i nous debutants en un cap de setmana complet

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va degustar un menú complet aquest cap de setmana. En primer plat, podi de Tomeu Amengual a les cursa per les festes patronals de sa Pobla, el segon no tant bo, la caiguda sense consequències de Montserrat Mateu, i un postre ben dolç amb els debuts de Toni Coll a l’equip de competició a la cursa a peu dels Tres Repetjons a Ariany i el de Miquel Estela a la disciplina de triatló al IV TriSport de Porto Cristo.

La primera aturada esportiva del club va ser el divendres a la IV Cursa del XXIII Trofeu Vila de Sineu de Pista. Els nostres homes varen intentar en un parell de ocasions escapar-se en les curses de scracht i puntuació però no varen tenir opcions reals de victòria. Així, Montserrat Mateu va entrar dintre del pilot principal a les dues curses, mentre Jaume M. Pastor va abandonar a la puntuació. Ja el dissabte varen arribar les males notícies amb l’accident de Monserrat Mateu al circuit de sa Pobla quan intentava arribar a l’escapada del dia. Això si, una caiguda sense conseqüències. Com diuen en l’argot ciclista, xapa i pintura. Per la seva banda, Jaume M. Pastor va abandonar en una cursa d’altíssim nivell. Però si la creu va ser per Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor, la cara va ser per Tomeu Amengual. L’esprinter llorità va sumar un nou podi. Aquesta vegada una sensacional tercera plaça que confirma l’excepcional moment del montuirer, que sembla abonat al podi carrera rera carrera.

Debuts a Porto Cristo i Ariany

Les altres dues cites esportives de l’entitat varen ser a Porto Cristo i Ariany. Miquel Estela que va disputar el seu primer triatló de la temporada al IV TriSport Porto Cristo. Després d’un inici complicat a la secció de la natació, Miquel va remontar a la cursa en BTT, per acabar marcant el 48 millor registre a la cursa a peu per finalitzar el triatló a la posició 93 aturant el cronòmetre amb un temps de 1:11:09 . Mentre, Toni Coll va debutar oficialment en competició amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la Cursa del Tres Repetjons d’Ariany. Tot i tractar-se de la seva primera cursa, Toni va marcar un bon ritme constant de 4:50 minuts per quilòmetre per acabar els 10 quilòmetres amb un temps final de 48:27. També varen participar a la cursa els lloritans Albert Cano, 93 amb un temps final de 42:29 i un ritme de 4:16 min/km, i Miquel Angel Coll, que va finalitzar a la posició 197 amb un temps de 4:58 min/km. Enhorabona a tots!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *