Pascual, Salmerón i Capellà s’adjudiquen la Challenge de Ciclocròs a sa Comuna de Lloret

La Challenge de Ciclocròs de les Illes Balears va acomiadar-se aquest passat dissabte amb la disputa del V Ciclocròs Centre de l’Illa a sa Comuna de Lloret. Toni Pascual a OPEN A, Javi Salmerón a OPEN B i Neus Capellà en categoria femenina varen ser els triomfadors absoluts del certamen.
Els dos ciclistes  i la ciclista varen arribar a la darrera cita amb una còmoda renda al capdavant de la classificació, malgrat els rivals directes comptaven encara amb opcions d’emportar-se la Challenge. Pascual a OPEN A va dissipar qualsevol dubte en tot just uns girs. Únicament el júnior Jaume Duran va plantar cara al Màster 30 a l’exigent traçat de sa Comuna de Lloret. El ciclista del Gobik Factory Team va emportar-se la victòria a l’esprint davant d’un sorprenent Duran, amb Miquel Ferrer a la tercera posició a un minut.

La carrera d’OPEN B va estar marcada per la caiguda de líder Salmerón quan marxava destacat a la primera posició. L’alemany Torsten Witting va aprofitar la circumstància per a aconseguir el triomf, seguit de Jan Eric Schwarzer i el cadet Francisco Crespí. Finalment Salmerón va creuar la meta en la quarta posició, la qual cosa li va permetre assegurar-se la victòria a la classificació general. A la mateixa prova, Lisa Stapelbroek va endur-se’n el triomf en categoria femenina, encara que la victòria absoluta a la Challenge va ser per a la cadet Neus Capellà, segona classificada, amb Clara Blanco a l’últim graó del podi. En alevins els triomfs van ser per a Lluc Mascarell i Auba Jiménez, igual que per a Jaume Barceló i Irene Reina en infantils.

L’sprinter Andre Greipel entre els espectadors

El ciclocròs és una disciplina de moda i bona prova d’això va ser la presència del llegendari sprinter Andre Greipel entre els espectadors de la cursa. L’alemany de l’Israel Start-up Nation, amb més de 100 victòries en el seu palmarès incloses etapes en Giro, Tour i Volta, va tenir el gest de lliurar alguns dels trofeus de les categories inferiors.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *