Orrantia puja al podi a la V CxM Cinc Cims Algaida

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret amb Fermín Orrantia, Lluís Esclat i Albert Cano va signar un fantàstic retorn a la competició amb podi del veterà V60 a la cursa CxM Cinc Cims d’Algaida disputada aquest matí. La prova, tota una clàssica del calendari durant les darreres temporades, va incloure l’emblemàtica ascensió al Puig de Cura, que va afegir encara més duresa i desnivell al traçat.

Malgrat l’exigència màxima del circuit, el veterà Orrantia va liderar l’entitat amb un sensacional podi a la seva categoria després de creuar la línia d’arribada amb un registre de 4:38:29. També cal destacar la participació de la resta d’atletes de muntanya del Club Ciclista Lloret, amb Lluís Esclat aturant al rellotge amb un temps de  4:40:25 i Albert Cano amb 3:37:09.