OPEN Espanya, IronTri Mallorca, Fita del Ram i CRI del Trofeu Pla

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre disputa fins a quatre competicions en un cap de setmana que promet ser emocionant. Ciclisme per partida doble, triatló i muntanya destacant el debut a nivell internacional de l’entitat amb Kamal El Hihioui en una cursa de BTT amb punts UCI com la tecera cita de l’OPEN d’Espanya a Valladolid.

OPEN Espanya Cofidis de XCO: Kamal El Hihioui disputarà la tercera cita de l’OPEN d’Espanya Cofidis de Cross Country (XCO) a Valladolid el diumenge en el que serà el seu debut i de l’entitat en una prova de BTT de caire nacional, que cal recordar és també l’única internacional en tot el certamen. Després d’un inici de temporada espectacular, amb quatre victòries en cinc de les curses disputades del calendari balear, el menorquí competirà ara contra alguns dels millors bikers del moment dintre de la seva categoria SUB-23. El circuit de sis quilòmetres està dissenyat al Cerro de las Contiendas. Es tracte d’un recorregut molt exigent i sense un metre de descans. Malgrat tot, les sensacions de El Hihioui són positives i confia en arribar en un bon moment.

IronTri Mallorca: Rosa Bauzà participarà també diumenge al prestigiós triatló a Cala Millor en el seu primer triatló de distància olímpica. Es tracten 1,5 quilòmetres de natació, 40 en bicicleta i 10 de cursa a peu. La triatleta arriba després d’excel·lents resultats però el debut en la distància convida a la prudència, especialment per a la natació. Com sempre, Rosa confia anar de menys a mes i com en triatlons anteriors aprofitar la superioritat en el darrer tram de cursa a peu de 10 quilòmetres. Així ho va fer en el Triatló Internacional de Portocolom 55.5, on es va proclamar vencedora de la seva categoria i cinquena millor fèmina absoluta.

625690_556747977698926_998230465_n (1)

Fita del Ram: Albert Cano té cita a la muntanya amb la Cursa de la Fita del Ram el diumenge a Esporles. Es tracte de 17 quilòmetres per un exigent recorregut que és vàlid pel Campionat de Balears de Muntaya i Campionat de Clubs. Una nova oportunitat per l’atleta de llorità per a mostrar el seu bon moment després de la cursa de Sòller.

CRI Trofeu Pla de Mallorca: Jaume M. Pastor i Montserrat Mateu afrontaran una nova lluita contra el rellotge el dissabte a Maria de la Salut a la CRI del XXIX Trofeu Pla de Mallorca. El líder de la secció de ciclisme a la competició incia així el seu assalt definitiu al TOP-10 de la cursa disposat a mostrar el seu potencial. Com a reconegut especialista, és un dels homes a tenir en compte.

[youtube]FSN6qdkvR3k[/youtube]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *