Sense opcions al Trofeu de Manacor d’Un Hivern a Mallorca

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret va quedar-se opcions de brillar al Trofeu Manacor d’Un Hivern a Mallorca disputat el passat cap de setmana en una cursa marcada de nou per la presència d’esquadres i ciclistes de categoria professional com el poderós Leopard.

En un exigent recorregut de 100km i tres ascensions a Son Macià, la carrera va decidir-se amb una perillosa fuita a la segona volta. Fins a vuit homes, cap d’ells balear, varen protagonitzar l’escapada bona de la jornada. La diferència va créixer ràpidament per damunt del minut, malgrat els intents de retallar distàncies. Els meus actius de l’entitat varen ser Lorenzo Crespí i Dan Erik Hansen, encara que sense opcions reals de lluitar pel triomf. El tàndem Crespí-Hansen varen creuar l’arribada dintre del pilot principal, seguits de Jaume A. Gónzalez, Toni Vallcaneres, Tomeu Amengual, Maties Roig i Toni Barceló a uns minuts del gran grup.

Caiguda de Martorell

La nota negativa del dia va ser la caiguda sense conseqüències i retirada de Jaume Martorell abans de finalitzar la primera volta. El ciclista llorità va perdre el control de la seva bicicleta a l’entrada a Manacor després de relliscar a un pas de vianants.

Imatge: Carlos Abraham.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *