Novetats per la Cursa de Sant Domingo 2011

El Club Ciclista Lloret ja estam preparat l’organització de la propera Contrarrellotge i Cursa de Sant Domingo 2011. I enguany vos volem presentar una novetat que esperam vos agradi. Com bé sabeu, molts dels nostres corredors tenen llicència amateur. Disputen curses de prop de cent quilòmetres i tenen un nivell competitiu molt superior a altres socis del nostre club. Per això, hem pensat en ‘dividir’ la cursa de Sant Domingo de la següent forma:

– Els socis amb llicència durant aquest 2011 disputaran la cursa com en els darrers anys a una distància de 8 voltes (40 quilòmetres).

– Els socis sense llicència disputaran la cursa a una distància de només 5 voltes (25 quilòmetres).

Abans de prendre la sortida, als participants s’haurien d’inscriure a una de les dues categories. Pensam que així, els socis que no disposen de tant de temps per entrenar o no estan tant en forma també tendrien el seu moment de glòria. A més, els corredors en llicència serien els protagonistes absoluts durant les darreres voltes. Finalment, també per qüestió de seguretat seria una iniciativa positiva, ja que la cursa acabaria abans. Però des del club volen saber la vostre opinió. Per això hem creat aquesta enquesta.

 

[poll id=”2″]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *