Nova victòria de Rosa Bauzà a la III Cursa Popular de s’Horta

Els atletes de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen signar uns meritoris resultats durant aquest passat cap de setmana. La triatleta Rosa Bauzà va ser la vencedora de la seva categoria i segona millor fèmina absoluta a la III Cursa Popular de s’Horta, mentre Toni M. Vanrell i Albert Cano varen situar-se en una destacada posició a la XIV Cursa de Muntanya de la Vall de Sóller.

Rosa Bauzà va tornar a destacar com és habitual en ella. En el recorregut de poc més de vuit quilòmetres a la III Cursa Popular de s’Horta, la lloritana va donar una nova mostra del seu potencial. Vencedora de la seva categoria com a Màster 35, segona millor fèmina absoluta i acariciant el TOP-25 de la general després d’acabar la prova amb un temps de 36:43, a un sensacional ritme de 4:22.

Per la seva banda, Toni M. Vanrell i Albert Cano varen aconseguir un resultat molt positiu a la XIV Cursa de Muntanya de la Vall de Sóller disputat en un recorregut 21 quilòmetres pels voltants del cor de la Tramuntana. Així, Vanrell va finalitzar a la posició 50 amb un temps de 2:23:32 a un ritme de 6:50 km/h, mentre que Albert va arribar just després a la posició 66 amb un temps 2:28:23 a un ritme de 7:04. Finalment, Guillem Pastor i va disputar els 10 quilòmetres de la Cursa Popular de Són Carrió amb un temps de 49:56 a un ritme de 4:59 km/h.