Exhibició de la secció de triatló amb podis a Vilafranca i Portals

La secció de duatló i triatló del Club Ciclista Lloret de Vistalegre continua a l’èlit balear. Així ho demostra una vegada més després de les dues curses disputades aquest cap de setmana, el Duatló de Vilafranca i l’Aquatló de Port Portals, on els nostres triatletes han pujat al podi en les seves respectives categories. El dissabte va ser el torn de Tomeu Barceló i Toni M. Vanrell a Vilafranca de Bonany. En un circuit poc apte per a rodadors com ells, el duet va situar-se al capdavant a la carrera a peu. Vanrell entre els cinc primers absoluts i Barceló en un grup perseguidor al darrera. A la secció de bicicleta varen sofrir la seva manca de tècnica en la BTT i varen caure algunes posicions, encara que sempre entre els millors. D’aquesta manera, els dos varen afrontar junts el darrer tram de cursa a peu i varen finalitzar amb el mateix temps, 56:01. Tomeu Barceló va ser el 10 (3r millor Elit) i Toni M. Vanrell 11 (4t millor Elit).

Per la seva banda, Rosa Bauzà també va pujar al podi com a segona millor fèmiba absoluta i de la categoria F40 a l’Aquatló de Port Portals. La triatleta presenta així la seva canditura pel Wild Wolf Triathlon Series by Polar de Palma. Sense dubte, Bauzà serà una de les rivals a tenir en compte en la seva categoria després de la seva millora a la secció de natació.

Caiguda de Montserrat Mateu

La nota negativa del cap de setmana ha estat per Montserrat Mateu a la primera etapa de la Challenge de Tardor. El ciclista Màster 30 es va veure involucrat en una caiguda massiva en el darrers quilòmetres de la carrera, per sort sense conseqüències greus.

cclloret

You may also like...

3 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *