Nova exhibició de ‘Invictus’ Kamal El Hihioui a Santa Magdalena

Tres curses de Kamal El Hihioui en BTT i tres victòries. Així de contundent són les estadístiques del particular ‘invictus’ del Club Ciclista Lloret de Vistalegre aquesta temporada. Després de dos triomfs a Menorca, El Hihioui va confirmar les bones sensacions amb una nova victòria a la segona prova de la Copa Mallorca Internacional de BTT disputada ahir al Puig de Santa Magdalena a Inca en una cursa també vàlida per a la Copa de Federació de les Illes Balears.

En circuit exigent i tècnic, el menorquí va posar-se líder a la primera volta, seguit d’aprop per un grup liderat entre d’altres per Pere Amengual del Bimont i Tomeu Massanet del Platges de Cala Millor. La distància va estar sempre al voltant de la vintena de segons fins que a falta de tres voltes la seva aventura va ser neutralitzada per Massanet. Els dos vàren seguir així fins a la darrera volta, quan el del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va sofrir una petita caiguda. Malgrat tot, el menorquí va reaccionar ràpidament i va situar-se de nou en la primera posició en el darrer tram d’asfalt per creuar la línia d’arribada com el vencedor absolut de la prova. Amb aquesta victòria, Kamal El Hihioui és encara més líder de la classificació de la Copa Federació de les Illes Balears.

Per la seva banda, Jaume M. Pastor i Montserrat varen realitzar un test positiu al Trofeu Sant Jordi de carretera de preparació al V Memorial Josep Nicolau. Jaume M. Pastor va abandonar a poques voltes del final, mentre que Montserrat va entrar dintre del pilot principal en un circuit que no s’adaptava a les seves característiques. Finalment i a la Cursa de sa Talaia a Vilanova, Miquel Estela va finalitzar els 22 quilòmetres del recorregut muntanyós a la posició 130 (80 de la seva categoria) davant més de 300 inscrits amb un temps de 2:25:12.


DSC_0400

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *