Nou triomf de El Hihioui i esperançador debut al Trofeu Pla

Kamal El Hihioui segueix en plena forma. El ciclista menorquí va conquistar un nou triomf a Eivissa al II Trofeo BTT Rafal Trobat-Recambios Ibiza i es consolida com el líder de la Copa Federació de les Illes Balears. Les estadístiques són excel·lents, cinc curses disputades fins el moment, quatre victòries i una quarta plaça. A la primera cursa oficial disputada per un home del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a Eivissa, el biker va mostrar el seu potencial aconseguint el triomf absolut en un dels circuits més durs de la pitüsa major.

Pel que fa al Trofeu Pla de Mallorca, el balanç a la jornada inaugural va ser més que positiu. En un dels dies a priori més complicats per als nostres homes, Montserrat Mateu va signar una brillant 15è posició, a només 4 segons del quartet vencedor, que li permet mantenir intactes les seves opcions a la classificació general.

L’etapa disputada entre Establiments i el Castell de Bellver va cumplir el guió previst. Carrera frenètica i molt ràpida en un exigent circuit que incloia en fins a tres ocasions el Coll d’en Portell. Les ordres del director esportiu eren molt clares, situar-se al capdavant del pilot principal en el tram final per afrontar les dures rampes finals entre els millors. Malgrat els intents d’escapada d’homes importants com Albert Muntaner, Xesc Artigues o Javier Peris, com es preveia el pilot principal va imposar la seva llei en una arribada molt selectiva. Només 17 homes varen ressistir els atacs finals i entre ells el líder del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. El més ràpid del grup dels escollits va ser Rubén Sànchez de l’Agrupació Ciclista Sineu seguit per Albert Muntaner i Rafel Miralles. Jaume M. Pastor va entrar a la posició 82 a 4:08 del vencedor després de cumplir a la perfecció la tasca encomanada de situar a Montserrat Mateu al capdavant abans de la definitiva ascensió a Bellver.

Aquí teniu la classificació i general OPEN: Classificació primera etapa.

mon-establiments

Fotografia de Margalida.

You may also like...

1 Response

  1. 14 de maig de 2013

    […] Crònica Club Ciclista Lloret de Vistalegre: Esperançador debut al Trofeu Pla. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *