Positiu resultat per a la secció de muntanya al Tomir i Lluc Trail

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va superar amb nota l’exigent Cursa Tomir 42K capitanejada pel trident d’Adrià Soler, Toni M. Vanrell i Joan Candel. El debutant aquesta muntanya en les curses de muntanya, Soler, va signar de nou una meritòria 37 posició amb un temps de 5:14:09, seguit per Joan Candel a la posició 70 amb un registre de 5:39:20 i el llorità Toni M. Vanrell a la plaça 80 amb un temps de 5:47:01. Especialment meritòria va ser la remontada de Soler, qui va remuntar prop de vint posicions entre el primer parcial i l’arribada, mentre que Candel i Vanrell varen pagar l’esforç inicial i les dures condicions climatològiques en el tram final de la carrera.

Cano a la Lluc Trail

Albert Cano va continuar el seu procés de recuperació de la seva lesió de genoll i va participar a la segona edició de la Lluc Trail. L’atleta de muntanya va completar els 10 quilòmetres de recorregut a la posició 118 després d’aconseguir aturar el rellotge en un temps de 1:15:11 a un ritme de 6:10 min/qui.