Notable debut a la Challenge de Primavera

Dan

La secció de ciclisme va signar un notable debut a la III Challenge de Primavera. El noruec Dan Erik Hansen va sumar la vuitena posició a la CRI inaugural de Ses Salines i una meritòria setena a l’etapa en ruta de Campos. La recent incorporació de l’entitat és ara vuitè a la Classificació General, a només 23 segons del líder, Pedro Mas. Hansen va brillar especialment al pròleg, aconseguit un dels resultats més destacats en CRI a la història de l’entitat, mentre que Jaume M. Pastor va creuar l’arribada a la posició 86, a 2:15.

A l’etapa d’ahir disputada a Campos, de nou la secció va ser protagonista a la Categoria 1 i 2. Amb Hansen vigilat en tot moment per als rivals directes, Rafel Martínez va aprofitar per llançar un valent atac a meitat del recorregut per intentar unir-se a l’escapada existent, encara que el pilot el va neutralitzar abans. En el metres finals, Hansen va ficar-se a la lluita per la victòria amb la setena posició final, escoltat en els darrers quilòmetres per Pastor, qui va finalitzar dintre del pilot principal.

En Categoria 3, Martí Jaume i Joan Vaquer varen acabar sense dificultats en el grup principal, mentre que Josep Coll i Amador Bauçà varen creuar l’arribada uns minuts després a causa d’una caiguda a la primera volta.

Foto: Margalida Ferrer.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *