Notable Challenge de Primavera per a la secció de ciclisme

La secció de ciclisme va posar punt i final a la seva participació a una notable Challenge de Primavera amb la disputa de la darrera etapa a Montuïri, on Pere Timoner, Marcos Escribano i Llorenç Crespí confirmaren la seva posició en el TOP-20 de la classificació general.

El més ràpid del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a l’exigent empedrat del Carrer Major del municipi va ser de nou el menorquí Pere Timoner. El ciclista natural d’Alaior va creuar l’arribada a la 16è posició a 1:02 del vencedor, Peter Williams del Haribo Beacon, i va quedar-se a les portes del TOP-10 absolut de la classificació general a 2:07 del guanyador, Vicente Pastor, encara que sí va conservar còmodament el lideratge a la categoria Sènior. Només uns segons després, Marcos Escribano, cinquè a la classificació final de la muntanya, i Llorenç Crespí varen acabar la carrera al resguard del pilot principal aconseguint així la cinquena posició de l’etapa a la classificació per equips, segona entre les esquadres autonòmiques. Alfonso Rodríguez va classificar-se a prop de dos minuts del vencedor i va evidenciar que creix cursa a cursa, mentre que Jaume M. Pastor i Rafel Martínez varen abandonar després de complir les seves instruccions.