Notable actuació del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a casa

Els atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen signar una notable actuació al III Duatló de Lloret de Vistalegre destacant la quarta posició absoluta i millor local de Guillem Moreno, la sorprenent 56è posició de Joan Pau Ramis i la sensacional segona fèmina absoluta de Rosa Bauzà.

Los atletas del Club Ciclista Lloret de Vistalegre firmaron una notable actuación en el III Duatlón de Lloret de Vistalegre destacando la cuarta posición absoluta y mejor local de Guillem Moreno, la sorprendente 56º posición de Joan Pau Ramis y la sensacional segunda fémina absoluta de Rosa Bauzà.

Guillem Moreno, 4: En el seu retorn a la competició després d’una lesió, l’atleta i vigent campió va realitzar una cursa de menys a més. En el segment a peu va mostrar-se conservador però en els dos darrers quilòmetres va imposar la seva qualitat marcant el millor registre i va quedar-se només a un escaló del podi darrera de Marga Fullana.

Guillem Moreno, 4: En su regreso a la competición después de una lesión, el atleta y vigente campeón realizó una carrera de menos a más. En el segmento a pie se mostró conservador pero en los dos últimos kilómetros impuso su calidad marcando el mejor registro y se quedó sólo a un escalón del podio detrás de Marga Fullana.

Tomeu Barceló, 13: L’atleta de Petra va ser un dels homes importants de la carrera i va quedar-se a les portes del TOP-10. Va situar-se en el grup perseguidor després del primer segment a peu, va ressistir a sa Comuna i en el darrer segment a peu va avançar a més d’un rival.

Tomeu Barceló, 13: El atleta de Petra fue uno de los hombres importantes de la carrera y se quedó a las puertas del TOP-10. Se situó en el grupo perseguidor tras el primer segmento a pie, resistió a la Comuna y en el último segmento a pie avanzó a más de un rival.

Joan Pau Ramis, 56: La sorpresa positiva. Tot i tractar-se d’un esportista de la secció popular de competició, Ramis va finalitzar a meitat de la classificació superant a molts altres rivals més preparats. De nou, va aconseguir uns grans registres a la secció a peu amb un ritme de 4:18 en els primers quatre quilòmetres.

Joan Pau Ramis, 56: La sorpresa positiva. A pesar de tratarse de un deportista de la sección popular de competición, Ramis finalizó a mitad de la clasificación superando a muchos otros rivales más preparados. De nuevo, consiguió unos grandes registros en la sección a pie con un ritmo de 4:18 en los primeros cuatro kilómetros.

Jaume M. Pastor, 68: La ‘Cobra’ va patir més de l’esperat en el seu debut al duatló aquesta temporada. Després del segment a peu, Pastor va decidir sortir a per totes a la secció en BTT però va quedar-se sense energies després de la primera volta.

Jaume M. Pastor, 68: La ‘Cobra’ sufrió más de la esperado en su debut en el duatlón esta temporada. Después del segmento a pie, Pastor decidió salir a por todas en la sección en BTT pero se quedó sin energías después de la primera vuelta.

Rosa Bauzà, 69: En un circuit extremadament tècnic a causa del fang i la pluja, Bauzà també va patir en excès. Malgrat tot, va finalitzar la carrera com a la segona millor fèmina aconseguint el 38 millor temps en el darrer segment a peu.

Rosa Bauzà, 69: En un circuito extremadamente técnico debido al barro y la lluvia, Bauzà también sufrió en exceso. Pese a todo, finalizó la carrera como la segunda mejor fémina alcanzando el 38 mejor tiempo en el último segmento a pie.

Toni M. Vanrell, 7 ExM: Toni M. Vanrell va disputar el duatló formant un equip mixta amb Estefania finalitzat com el setè millor equip mixta.

Toni M. Vanrell, 7 ExM: Toni M. Vanrell disputó el duatlón formando un equipo mixto con Estefanía finalizado como el séptimo mejor equipo mixta.
1456699_10202787202944462_921040001_n

Fotografia Caty Pons.

You may also like...

3 Responses

  1. Sou tots un cracs i es director esportiu es mes crac de tots!!!

  2. Jo vaig disfrutar molt. Enhorabona.
    Ara per l’any que ve, un obsequi com a record per als participants i sira més perfecte, que sempre agrada tornar a casa amb un detall de sa cursa.

  3. Si. Això tambè es cert. Jejejeje.
    En tot cas… obsequis al marge…
    Bona cursa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *