Navarro suma un nou podi al VI Trofeu Felanitx de CX

P51208-122853 còpia

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser de nou protagonista al VI Trofeu Felanitx de CX, la tercera cita de la Challenge Autovidal de l’especialitat. Lorenzo Navarro va sumar el tercer podi consecutiu amb la tercera posició, mentre Martí Jaume va aconseguir ficar-se dintre del TOP-10 després de lluitar per la victòria fins a falta de dues voltes pel final.

El Màster 40 va reivindicar-se definitivament com un dels especialistes del ciclocròs illenc a OPEN B. Des de la sortida, Navarro va acompanyar a Miquel J. Adrover i Marcos Fernández. Malgrat el circuit era el més complicat per les seves característiques, el Màster 40 va presentar-se a l’última volta del recorregut amb opcions de victòria, aconseguint finalment una destacada tercera posició.

A OPEN A, la carrera va estar marcada per un nombrós grup capdavanter amb els favorits com Martí Jaume, Biel Mayans, Xesc Artigues o Toni Pascual. En biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va jugar-se la victòria a falta de tres girs llançant un atac acompanyat de Mayans, vencedor, però la seva aventura va ser neutralitzada. Mentre, Xavier Verd, qui debutava amb l’entitat, i Toni Mateu varen anar de menys a més creuant l’arribada en el TOP-20 de la carrera.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *