Navarro, Jaume, Verd, Coll, Pujol i Vaquer renoven el seu compromís amb el Club Ciclista Lloret

El Club Ciclista Lloret s’ha assegurat la continuïtat de la columna vertebral de la secció de ciclisme de 3r categoria després de l’acord de renovació per 2017 signat per Lorenzo Navarro, Martí Jaume, Xavier Verd, Josep Coll, Joan Pujol i Joan Vaquer.

L’entitat ha valorat molt positivament la seva aportació durant la present campanya, especialment per la seva polivalència disputant proves del calendari illenc en ciclisme en carretera, BTT i ciclocròs. Navarro, Martí, Coll i Vaquer compliran així la seva quarta temporada a la plantilla del Club Ciclista Lloret, mentre Verd i Pujol renoven després debutar al club aquesta campanya. Entre els resultats més destacats cal recordar el TOP-10 de Verd a la Classificació General del Pla de Mallorca i els podis al Campionat de les Illes Balears de ciclocròs en Màster 40 del mateix Verd i Navarro.

El principal objectiu per a la propera temporada serà una vegada més el Trofeu Pla de Mallorca i la Challenge de Ciclocròs 2017-2018, encara que ciclistes com Verd tenen previst disputar també proves del calendari Màster com els 3 Dies a Mallorca i la Challenge de Tardor.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *