Navarro finalitza a la cinquena posició al ciclocròs de Santa Maria

navarro_cx_santa_maria_2017

Lorenzo Navarro va aconseguir una brillant cinquena posició a OPEN B a la cita inaugural del Challenge de Ciclocross 2016-2017 disputada ahir al III Trofeu Santa Maria – Memorial Lluís Grau. En un sempre tècnic recorregut al Polígon de Son Llaüd, el Màster 40 de l’entitat va ser protagonista de la carrera des dels primers metres i malgrat els problemes físics va lluitar pel podi fins a les últimes voltes. Xavi Verd, debutant a OPEN B, també va sumar una destacada vuitena posició avançant diversos rivals en el tram final de la cursa. Per la seva banda, Joan Pujol va disputar la seva primera prova de ciclocròs aconseguit finalitzar i agafar així experiència per a les properes cites del calendari.

Ja a OPEN A, Martí Jaume va signar la 13è posició final en una cursa marcada per l’altíssim nivell. El biker del Club Ciclista Lloret va anar de més a menys, encara que va quedar-se a les portes del TOP-10. Per la seva banda, Joan Vaquer va finalitzar en una meritòria 19è posició, mentre Toni Mateu va creuar l’arribada el 23è.