Morey y Jaume entre els millors a les 4 Hores MTB del Puig de Sant Martí

IMG-20150215-WA0015

La parella formada per Tomeu Morey i Martí Jaume del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser una de les principals animadores de les 4 Hores Resistencia MTB Puig de Sant Marti, aconseguint una destacada sisena posició absoluta, tercera nacional, després d’una brillant cursa en un exigent recorregut. Els dos bikers de la secció de ciclisme varen mostrar el seu bon moment de forma, en una prova sempre de menys a més fins quedar-se a les portes del TOP-5.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre també va gaudir d’una segona parella a la competició formada per Josep Coll i Joan Vaquer, que varen creuar la línia d’arribada a la posició 44 de la comeptició. Finalment, Jaume M. Pastor va signar una 18 posició en la categoria individual.