Moreno debuta i bona actuació de Cano i Bauzà

Guillem Moreno ha debutat avui mateix en competició amb el Club Ciclista Lloret de Vistalere després d’anunciar ahir el seu fitxatge per part de l’entitat. L’atleta llorità ha participat a l’aquatló de Ca’n Pere Antoni amb una destacada 18è posició final, 7è de la seva categoria. La prova presentava un recorregut de 2,5 quilòmetres a peu, 1 quilòmetre de natació i finalment altres 2,5 quilòmetres de cursa a peu. Moreno ha estat el millor en els dos trams però els rivals han aprofitat a la natació, la disciplina clau en aquest aquatló, per marcar les diferències i allunyar-lo del podi. En tot cas, un meritori debut en una competició que de lluny no és la seva especialitat.

Per la seva banda, divendres va ser Albert Cano qui va defensar brillantment el colors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre pel simple fet de participar en un esdeveniment solidari com el I Memorial Margarita Ferrer Frau disputat a Montuïri. En un recorregut mixta de 12 quilòmetres, Cano va finalitzar a la posició 69 amb un temps de 59:20 a un ritme de 4:37. Mentre, Rosa Bauzà va prendre la sortida al V Tri Cross de Porto Cristo en un equip mixta juntament amb Ciprian Boholt. Els dos varen signar la posició 24 posició absoluta i 7è entre els equips mixtes amb un temps de 1:04:40.