Missió impossible a Ca’n Picafort

Quatre noms ho diuen tot: David Muntaner, Albert Torres, Recep Ünalan i Lluis Mas. El que és el mateix, tres olímpics de la pista i un professional de la carretera. Aquest va ser el cartell d’auntèntic luxe de l’etapa de Ca’n Picafort del XXVIII Trofeu Pla de Mallorca. El resultat, de nou una de les etapes més dures de la cursa, que per desgràcia aquesta vegada va cobrar-se la vuitena posició a la general de Montserrat Mateu.

L’etapa va estar marcada per una nombrosa escapada de prop de quinze unitats. Entre ells els ja anomenats David Muntaner, Recep Ünalan i Lluis Mas, acompanyats per altres importants a la general com el en aquells moments segon a la general, Toni Munaner i el tercer, Albert Muntaner. L’escapada va formar-se a la segona volta i ràpidament va aconseguir una avantatge important. Davant aquest fet, poc o res va poder fer el millor home a la general del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Montserrat va quedar-se al pilot principal esperant la reacció de l’equip del líder. Però l’AEG del fins dissabte líder Kiko Bernat va sofrir també la duresa de l’etapa i va ser impossible reduir la diferència respecte als escapats. El pilot va arribar així a Ca’n Picafort a 4:42 min del vencedor, el turc Recep Ünalan, i del nou líder de la cursa, Toni Muntaner del Bin-Bit. Malauradament, Montserrat abandona el TOP-10 i descendeix a la tretzena plaça a 5:24 de Muntaner, encara que és sèptim a la classificació de Màsters 30.

Pel que fa a la resta dels nostres corredors, jornada extremadament complicada per Jaume M. Pastor, Tomeu Amengual, Rafel Bauçà i Miquel Munar. Cap d’ells va acabar la cursa. L’alt ritme imposat va passar factura a molts rivals. Per a mostra, un botó: Només 63 dels 187 inscrits varen finalitzar l’etapa.

Resultats de la quarta etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

49- Montserrat Mateu-02:25:46 a 4:42 min.

General de la quarta etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

13- Montserrat Mateu-07:23:24 a 5:24 min.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *