Més enllà del possible i l’impossible, crònica de l’odissea a la Gran Trail Aneto Posets

IMG-20140727-WA0005

Els atletes de la secció de muntanya Toni M. Vanrell i Joan Candel varen tornar escriure un capítol a la història de l’entitat  després de superar la Gran Trail Aneto Posets de 109 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell en un registre inimaginable per a la majoria de mortals de 31 hores, 23 minuts i 21 segons.

L’odissea de la parella del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va iniciar-se a les 0:00 del dissabte. La primera nit es presentava determinant per les seves aspiracions. El tall de 38 hores per completar la travessa era una amenaça i qualsevol error es podia pagar molt car. De fet, només 121 participants varen creuar l’arribada dels prop de 300 inscrits. Sobre les 15:00 del dissabte, Candel i Vanrell varen aparèixer al pas situat a l’equador de la prova a Benasque, al quilòmetre 57, amb un temps 15:12:34. Els dos varen recuperar forces i varen encarar el segon tram de la cursa, conscients que els 40 primers quilòmetres eren els més importants de la seva trajectòria esportiva.

La darrera frontera per a la parella era el Collado de la Forqueta, a només 30 quilòmetres de l’arribada a Benasque. Constants i positius, dos qualificatius que els defineixen com a persones, Candel i Vanrell varen continuar la seva aventura i creuar el penúltim punt de cronometratge, amb 20:46:11. En aquest precís instant varen adonar-se’n que quasi un any d’exhaustiva preparació, de milers d’hores a la muntanya, de soledat a la immensitat de la Serra de Tramuntana… en definitiva de bons i no tant bons moments, havien merescut cada segon. Toni M. Vanrell i Joan Candel varen presentar-se així a la meta superades les set de la matinada del diumenge a la 79 i 80 posició individual respectivament i la cinquena com a parella. Encara que, en aquest cas, el resultat en aquest cas és el de menys. El que han aconseguit va més enllà de l’esport!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *