Més de 150 participants i protagonisme local a la III Cursa Fira de Maig de Lloret

cursa peu

La tercera edició de la Cursa Fira de Maig de Lloret organitzada per l’entitat va reunir de nou a més de 150 runners dispostats a gaudir d’una jornada d’atletisme a sa Comuna. En aquesta ocasió, Guillem Moreno va imposar-se a la cursa de 10K, l’atleta Joan Vidal, del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, a la de 5K, mentre que més d’una vintena de lloritans i lloritanes varen prendre la sortida a la prova en les diferents modalitats, inclosa la novedosa de Nordic Walking.

Moreno va conquerir la tercera corona consecutiva en la prova estel·lar dels 10.000 metres després de doblegar Miguel Capó i Cristòfol Soler. L’atleta de Ferrer Hotels va marcar un registre de 34:26, 7 segons respecte a Capó després de marxar en solitari en els últims quilòmetres del recorregut. En categoria femenina, Elena García va superar en l’arribada a Maria Vidal i Agnès Oliver.

A la cursa de 5K, Joan Vidal es endur-se’n el triomf en un ajustat esprint a Javier Cardona amb un temps de 18:17. Ricardo Picço va pujar al tercer esglaó del podi, mentre en fèmines Margalida Canyelles vencia per davant de Maria A. Martorell i Nikola Jayne.