Mateu supera l’etapa trampa i els Muntaner sentencien

Era l’etapa trampa d’aquesta edició del Trofeu Pla de Mallorca. El recorregut ja era invitació i la participació d’homes com David Muntaner, Albert Torres i Lluis Mas va acabar per decidir molt possiblement el vencedor absoluta de la cursa, Albert Muntaner o Rafel Miralles. El punt determinant de la carrera va arribar el primer pas pel Premi de Muntanya, quan el Performance Felt-United va moure la carrera a les dures rampes de l’entrada a Muro. Es va formar així un grup  capdavanter d’unes dotze unitats amb els germans Muntaner, Mas, el líder Sánchez, Miralles i Crespí entre els rivals més perillosos.

Només uns quilòmetres després, nou atac. En aquesta ocasió només dels germans Muntaner i Rafel Miralles. Etapa sentenciada i excepte sorpresa majúscula, el Trofeu Pla de Mallorca també. Finalment el segon grup va ser neutralitzat pel pilot però Albert Muntaner, vecendor, i Rafel Miralles varen entrar amb dos minuts d’avantatge. Dos homes que a dia d’avui són els únics favorits pel triomf absolut.

Davant la duresa de l’etapa el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va patir com mai per mantenir les opcions de Montserrat Mateu en el TOP-10. I així va ser. Quan es va formar l’escapada ràpidament Jaume M. Pastor, Kamal El Hihioiu i Pere Timoner varen reaccionar per tirar del pilot principal amb l’objectiu de reduïr distàncies. Altres equips varen col·laborar i abans de finalitzar la segona volta l’escapada va ser neutralitzada, excepte els germans Muntaner i Miralles.

Amb la cursa controlada i davant la impossibilitat de caçar els tres escapats, el duet els menorquí de l’entitat varen escapar-se en el tram final de l’etapa juntament amb Xesc Artigues i Joan Batle però varen ser neutralitzats en els darrers 500 metres. Finalment, Montserrat Mateu va entrar el 28 a 2:06 dels vencedors dintre del pilot principal amb Kamal El Hihioui 43 i Pere Timoner 70. Jaume M. Pastor va abandonar després de donar cada gram de força en persecussió dels escapats. A la general Montserrat Mateu és 14 a 2:18, encara que ha ascendit al podi de la categoria Màster 30 com a tercer.

Classificació etapa / general.

548347_474215715987527_1751666378_n

You may also like...

4 Responses

  1. 20 de maig de 2013

    […] Crònica Club Ciclista Lloret de Vistalegre: Mateu supera l’etapa trampa i els Muntaner sentencien. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *