Mas i Oliver finishers de la Titan Tropic

El Club Ciclista Lloret presumeix a les últimes temporades de comptar a les seves files amb finishers de les principals curses de MTB per etapes del planeta com la Titan Desert, Andalucia Bike Race, MMR Vuelta a Ibiza… i des de fa uns dies també a la prestigiosa Titan Tropic disputada a Cuba amb la presència de la parella del club formada per Agnès Oliver i Miquel Mas.

La triatleta i el membre de la secció de ciclisme varen sumar una nova fita per a l’entitat completant un exigent recorregut de 500 kilòmetres en cinc etapes. Mas a més va ser la sorpresa de la cursa al ficar-se a la lluita per la victòria durant els primers dies. Només una caiguda el va deixar sense opcions, encara que va signar diversos TOP-10 parcials. El seu excel·lent rendiment durant la Titan Tropic va captar l’atenció dels mitjans de comunicació com Diario As o MTB-Mountain Bike. Per la seva banda, Oliver va acompanyar a Mas com a finisher de la prova. Malgrat patir problemes d’estomac durant la seva estància a Cuba, la porrerenca va demostrar que la paraula rendir-se no figura el seu diccionari.

Mas va creuar així l’arribada a la posició 27 de la classificació general amb un registre de 15:38:37, mentre Oliver ho va fer a la 108 amb un temps final de 24:03:25 després d’una autèntica odissea que quedarà sempre a la història del Club Ciclista Lloret.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *