Martí Jaume puja al podi del VI Ciclocross Ciutat de Palma

IMG-20150118-WA0009

Martí Jaume va aconseguir ahir un lloc destacat a la història recent del Club Ciclista Lloret de Vistalegre després de sumar la 3r posició absoluta i 1r Màster 30 al VI Ciclocross Ciutat de Palma disputat ahir al Parc de sa Riera. El membre de la secció de ciclisme va signar el millor resultat i primer podi absolut de l’entitat en aquesta espectacular disciplina.

Jaume ha vist així recompensats els mesos d’exigent preparació enfocats a brillar durant la Challenge de Ciclocross 2014-2015. A banda del podi, el Màster 30 també ha ascendit fins a la 4t posició a la classificació general del certamen, a només sis punts del segon i tercer lloc. La regularitat ha estat el millor aliat del ciclista a la competició. En el seu debut a I Ciclocròs Centre de l’Illa a sa Comuna de Lloret de Vistalegre va creuar l’arribada a la cinquena posició, malgrat patir una averia mecànica. A Felanitx, en un circuit per rodadors i poc adaptat a les seves característiques, el Màster 30 va patir per aconseguir una sisena posició. Finalment, ahir a sa Riera va mostrar la seva qualitat entre els millors especialistes del ciclocròs de les Illes Balears i va pujar al podi després de dos dels millors bikers del moment com els germans Pascual.