Martí Jaume acaricia el podi a l’etapa de Montuïri de la Challenge de Primavera

marti jaume

Martí Jaume va quedar-se a les portes del podi a la tercera etapa de la Challenge de Primavera de CAT 3 disputada el passat dissabte a Montuïri. El Máster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va disputar la victòria a les exigents rampes de la cota després de filtrar-se a l’escapada bona del dia. Finalment, Jaume va ser quart a només 14 segons del vencedor. La resta de l’equip amb Joan Vaquer, Josep Coll i Lorenzo Navarro va finalitzar dintre el pilot principal, destacant la remuntada del Máster 40 durant la segona volta del recorregut.

En CAT 1-2, Dan Erik Hansen va perdre les opcions de lluitar per la classificació general després de quedar-se fora d’una perillosa fuita, marcada per la nombrosa presència del ciclistes de categoria UCI Continental. El ciclista noruec va encapçalar el pilot principal a més de set minuts del vencedor. Jaume M. Pastor i Rafel Martínez es varen veure obligats a abandonar.

A l’etapa d’ahir a Manacor, només amb presència a CAT 1-2, de nou Hansen va pagar el marcatge dels rivals. El nòrdic ho va intentar en nombroses ocasions sense col·laboració per part dels rivals. El ciclista Elit va provocar una fuita a la segona volta del recorregut, però sense opcions de contactar amb una escapada prèvia. Hansen va creuar l’arribada uns segons davant del pilot principal. Pastor i Martínez varen retrobar les bones sensacions finalitzant l’etapa.

Foto: Margalida Ferrer.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *