Marcos Escribano fitxa pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar la incorporació de Marcos Escribano a la secció de competició de ciclisme la propera temporada després del satisfactori acord entre les dues parts. El vigent campió del maillot de la muntanya del Trofeu Pla de Mallorca es converteix així un dels reforços més destacats i serà sense dubte un dels homes de referència de l’entitat en l’exigent calendari ciclista illenc.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre tiene el placer de anunciar la incorporación de Marcos Escribano en la sección de competición de ciclismo la próxima temporada después del satisfactorio acuerdo entre las dos partes. El vigente campeón del maillot de la montaña del Trofeo Pla de Mallorca se convierte así uno de los refuerzos más destacados y será sin duda uno de los hombres de referencia de la entidad en el exigente calendario ciclista isleño.

Després de militar a la Penya Ciclista Establiments durant les últimes temporades, Escribano canvia d’aires i arriba al Club Ciclista Lloret de Vistalegre disposat a continuar entre els millors en el seu debut a la categoria Màster 30. A banda del seu maillot de la muntanya, Escribano ha sumat posicions destacades en nombroses curses com la Challenge de Primavera o la Challenge de Tardor i ha estat un dels dominadors de la categoria Sènior amb importants victòries. El director esportiu Guillem Pastor es mostra encantat amb el fitxatge d’Escribano i confia en què l’equip sigui ara més ambiciós en la competició.

Después de militar en la Peña Ciclista Establiments durante las últimas temporadas, Escribano cambia de aires y llega al Club Ciclista Lloret de Vistalegre dispuesto a continuar entre los mejores en su debut en la categoría Máster 30. Aparte de su maillot de la montaña, Escribano ha sumado posiciones destacadas en numerosas carreras como la Challenge de Primavera o la Challenge de Otoño y ha sido uno de los dominadores de la categoría Senior con importantes victorias. El director deportivo Guillem Pastor se muestra encantado con el fichaje de Escribano y confía en que el equipo sea ahora más ambicioso en la competición.

Marcos

You may also like...

8 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    El 2014 serà tot un repte!

  2. Benvingut a Lloret de Vistalegre!

  3. Raul Martinez Fontirroig via Facebook ha dit:

    Madre mía que equipazo! A tope!

  4. Gran equipo!! Como ya os dije, mucha suerte y gracias!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *