Lorenzo Crespí desembarca al Club Ciclista Lloret de Vistalegre

Lorenzo Crespí s’incorporarà a la secció de competició de ciclisme en ruta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada. Després d’algunes campanyes a l’Agrupació Ciclista de Sineu, el Màster 30 recala ara a la nostra entitat disposat a retrobar les millors sensacions i demostrar el seu autèntic potencial.

Lorenzo Crespí se incorporará a la sección de competición de ciclismo en ruta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la próxima temporada. Después de algunas campañas a la Agrupació Ciclista de Sineu, el Master 30 recala ahora en nuestra entidad dispuesto a reencontrar las mejores sensaciones y demostrar su auténtico potencial.

Crespí destaca per les seves condicions de rodador i per la seva regularitat al llarg de la temporada. Habitual de la Challenge de Primavera, el Trofeu Pla de Mallorca, la Setmana Internacional de Másters… és un home que ha convençut a l’entitat especialment pel seu compromís i sacrifici. El Màster 30 serà doncs una de les peçes a tenir en compte dintre de l’equip. El director esportiu Guillem Pastor es mostra satisfet amb el seu fitxatge i espera que gaudeixi de més oportunitats per a lluitar per les posicions capdavanteres.

Crespí destaca por sus condiciones de rodador y por su regularidad a lo largo de la temporada. Habitual de la Challenge de Primavera, el Trofeo Pla de Mallorca, la Semana Internacional de Másters … es un hombre que ha convencido a la entidad especialmente por su compromiso y sacrificio. El Master 30 será pues una de las piezas a tener en cuenta dentro del equipo. El director deportivo Guillem Pastor se muestra satisfecho con su fichaje y espera que disfrute de más oportunidades para luchar por las posiciones de cabeza. 

1000012_10200762778767984_1182083339_n

You may also like...

7 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *