Lloret de Vistalegre vibrarà amb el Campionat de les Illes Balears de ciclocròs

Cartell CX

El municipi de Lloret de Vistalegre vibrarà el proper diumenge 13 de desembre amb el II Ciclocròs Centre de l’Illa – Campionat de les Illes Balears, prova alhora puntuable per l’espectacular Challenge CX Autovidal.

La nòmina de favorits a OPEN A l’encapçala el biker Toni Pascual del Bicicletas Sancho, líder del certamen insular de la modalitat amb dues victòries a Santa Maria i Sant Marçal. A la resta d’aspirants al ceptre illenc hi destaquen Biel Mayans del AEL Txirrandulari, Martí Jaume del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, Xesc Artigues del Sport Bequi o Emilio J. Sánchez del Mou-te en Bici, que arriben en un bon moment de forma a la cita lloritana.

A OPEN B, el domini de Miquel J. Adrover amb tres victòries li permeten afrontar l’autonòmic com a principal candidat al títol, encara que sense oblidar a rivals com Lorenzo Navarro del Club Ciclista Lloret de Vistalegre o Marcos Fernández del Sport Bequi.

El Campionat balear, organitzat pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre, aterra així al bosc de sa Comuna de Lloret de Vistalegre amb un nou circuit de dos quilòmetres marcat per una dura i selectiva zona tècnica ubicada als voltants del poliesportiu municipal a només 200 metres de l’arribada.

Per a més informació: www.cclloret.com/cxcentreilla.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *