Lloret de Vistalegre entre els destins predilectes dels ciclistes noruecs a Mallorca

noruecs-lloret-2016

Una ubicació privilegiada al centre de l’illa, l’ambient acollidor del municipi i especialment la seva tranquil·litat han consolidat Lloret de Vistalegre com un dels destins predilectes dels ciclistes amateurs noruecs a Mallorca durant les concentracions de pretemporada. Sota la coordinació d’AXES Training i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre, el municipi llorità ha rebut un important nombre de ciclistes del país nòrdic de categoria Elit i SUB23 a 2014, 2015 i 2016.

El primer en fixar la seva residència temporal a Lloret de Vistalegre va ser Dan Erik Hansen. El noruec va quedar encantat de l’experiència i ràpidament companys del pilot varen seguir el seu camí. Sense anar més lluny, en breu l’equip SK RYE, un dels més destacats d’Oslo, realitzarà el seu tradicional training camp a Lloret de Vistalegre. A més, l’esquadra té previst competir a les dues últimes cites d’un Hivern a Mallorca, a Cala Millor i Platja de Palma, fruit de les gestions i assessorament del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

La sintonia existent ha permès també la incorporació de Hansen i d’altres ciclistes noruecs a la disciplina de l’entitat per disputar el calendari illenc abans de retornar al seu país. El club i AXES Training confien en seguir aquesta relació durant les properes campanyes, enriquidora des d’un punt de vista esportiu, social i cultural.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *