L’espectacle dels duatlons torna a Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar el II Duatló Lloret de Vistalegre que es disputarà el proper diumenge 4 de novembre a partir de les 10:00 hores a Lloret de Vistalegre.

El duatló s’iniciarà amb 4 quilòmetres a peu (4 voltes a un circuit urbà), seguits de 15 quilòmetres en bicicleta tot terreny per un espai emblemàtic com sa Comuna per finalitzar amb dos quilòmetres més a peu (2 volta a un circuit urbà). La sortida, arribada i el box de la prova estan situats a la Plaça Jaume I. Hi haurà premis per als guanyadors de les categories masculina i femenina Absoluta, Sub 23, Veterans 40, Equips, Infantils i Locals. També hi haurà un obsequi per a tots els participants, avituallament de franc, sorteig de regals…

El preu de la inscripció és de 12 euros per participant (+ 3 euros del lloguer del chip) i de 20 pels equips (+3 euros del lloguer del chip). Per apuntar-vos ho podeu fer fins el divendres abans de la prova a Elitechip.net o el mateix dia del duatló, però només si encara queden places disponibles. Aquí teniu l’esdeveniment creat per inscrivir-vos: II Duatló Lloret de Vistalegre. Pel que fa al reglament de la cursa, el pots trobar just aquí: REGLAMENT.

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu fer arribar un correu a cclloret[@]gmail.com o els comentaris d’aquesta entrada. Per estar informat al detall del duatló seguiu el nostre perfil a Facebook o Twitter. També hem creat un esdeveniment a Facebook per apuntar-vos aquí.

NOTA IMPORTANT: Resultats, fotografies i crònica d’aquesta edició 2012 del duatló aquí.

RECORREGUTS SECCIÓ A PEU I BICICLETA BTT

Recorregut secció a peu: Sortida direcció a Baix de sa Riba i recorregut per davant sa Casa Tarongers.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/circuit a peu ii duatló.gpx”]

 

Recorregut secció de BTT: Sortida direcció a sa Comuna i recorregut per diferents camins per tornar de nou a sa Plaça.
[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/Circuit II MTB Duatló de Lloret de Vistalegre.gpx”]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *