Les 10 claus de la segona etapa del Trofeu Pla de Mallorca

1- Etapa trampa. La cursa a Muro va provocar un terratrèmol a la lluita per la classificació general. La principal víctima va ser Rubén Sánchez de l’Agrupació Ciclista Sineu, que es va quedà sense el maillot groc de líder.

2- Màxima duresa. El recorregut, el ritme i el vent condicionen la cursa. El primer Premi de Muntanya a Muro va fraccionar al pilot principal en fins a tres i un grup d’entre 20 i 30 unitats va perdre contacte definitivament.

3- El factor ‘David Muntaner’. Després del seu stage a Amèrica de Nord, el pistard del Peformance Felt-United va donar una exhibició secundat per Albert Torres i el seu germà Albert, nou líder de la cursa. Com a l’edició de 2012, la seva presència pot haver estat clau per a dirimir el vencedor.

922957_474216472654118_1387388460_n

4- Rafel Miralles aprofita l’oportunitat. El més atent dels aspirants i un rival perillòs per Albert Muntaner, a només tres segons la classificació general. El de Bicicletes Caldentey demostra que és un dels homes més en forma del pilot balear.

5- Cop definitiu al Trofeu Pla de Mallorca? El lideratge d’Albert Muntaner només té un pretendent amb opcions, Rafel Miralles. La resta de rivals es troben a més de 2:00 minuts i recuperar aquesta diferència sembla a dia d’avui una missió impossible.

6- El podi més igualat. Si la victòria sembla una lluita tancada entre Albert Muntaner i Rafel Miralles, el tercer escaló en canvi té molts aspirants. La contrarrellotge serà definitiva per decidir qui els acompanyarà al podi.

7- Dia difícil per a Toni Muntaner. El vigent campió del Trofeu Pla de Mallorca va sofrir a les rampes de l’arribada i a causa d’un petit tall davant seu va perdre més de 40 segons respecte al grup dels favorits. Segons que poden ser definitius…

969696_474216632654102_105695840_n

8- Igualtat a la muntanya i esprints especials. El duel Escribano-Crespí pel maillot del Premi Muntanya està servit. Marc Buades ressisteix els esprints especials per poc, Rafel Miralles s’imposa a les metes volants i Albert Muntaner a la regularitat.

9- Esforç estèril. Batle, Artigues i els homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre Kamal El Hihioui i Pere Timoner (del CC Cente de s’Illa però integrat a l’estructura del club) varen contratacar amb una escapada que va ser neutralitzada a les primeres rampes de l’arribada a Muro.

10- Montserrat Mateu sobreviu. El líder del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va superar els contratemps i manté les opcions de TOP-10 una jornada més. De nou cal destacar el treball de l’escuder Jaume M. Pastor.

Les fotografies són de Margalida.

You may also like...

6 Responses

  1. Rafel Bennasar Garrido via Facebook ha dit:

    bon resum……….. Vamos CCLloret

  2. Rafel Bennasar Garrido via Facebook ha dit:

    bon resum……..

  3. margalida ha dit:

    L’enhorabona per la feina que feis i contenta que us agradin les fotos.

  4. Gràcies a tots pels vostres comentaris. Així seguirem! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *