Les 10 claus de la primera etapa del Trofeu Pla de Mallorca

Després de la primera etapa del Trofeu Pla de Mallorca arriba el moment de fer un balanç inicial. Aquí teniu les deu claus d’aquesta jornada inaugural de la cursa segons el Club Ciclista Lloret de Vistalegre:

1- Guió previst. L’estapa es presentava com un duel entre Rubén Sánchez i Toni Ballester. Així va ser. L’opció d’una escapada era poc probable. Ningú volia quedar-se sense opcions a la general a la jornada inaugural.

2- Cursa rapidíssima i sense un moment de descans. Les escapades en cap moment varen arribar a superar el minut d’avantatge respecte el pilot.

3- La confirmació de Rubén Sánchez. Victòria incontestable, primer maillot groc del Trofeu Pla i la sensació que serà un dels homes a tenir en compte fins el final. És la revelació del ciclisme balear de ruta aquesta temporada.

260358_471679639574468_1285893981_n

4- Primeres diferències. L’arribada a les dures rampes del Castell Bellver varen mostrar les primeres debilitats. Només 18 homes en el grups dels escollits entre ells Rafel Miralles, Pedro Mas, Pere Amengual, Enric Mas…

5- Moviments per a les classificacions complementàries. Els maillots de la muntanya, esprint especial i meta voltant tenen pretendents. Els protagonistes Marcos Escribano (PM), Tomeu Gelabert (MV) i Marc Buades (SE).

6- Mala sort per dos homes importants del Bicicletes Caldentey. Punxada de sortida per Miguel Ángel Muñoz i en el tram final de Xesc Artigues, encara que aquest darrer va aconseguir entrar de nou al pilot.

941824_471677769574655_846902560_n

7- Javier Peris acaricia el triomf. Escapat en solitari en els darrers quilòmetres va arribar a tenir una renta de 30 segons, però va ser neutralitzat a les rampes del Castell de Bellver.

8- Excel·lent organització. La Peña Ciclista Establiments com sempre a l’altura de les expectatives.

9- Futur incert. Defensarà el maillot de Rubén Sánchez l’Agrupació Ciclista Sineu? Té potencial per fer-ho? La resposta en pocs dies…

10- Satisfets. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre aconsegueix situar a Montserrat Mateu entre els millors en l’arribada més complicada de la cursa, 15è a només 4 segons del líder.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *