L’entitat recolza als lloritans i lloritanes una temporada més

Promocionar l’esport i el ciclisme a Lloret de Vistalegre va ser un dels principals motius de la fundació del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. L’entitat ha evolucionat en tots els aspectes però ha mantingut sempre aquesta filosofia com una absoluta prioritat. En aquest sentit, les darreres temporades han suposat un punt d’inflexió a causa de l’arribada de nous esportistes d’altres disciplines.

Promocionar el deporte y el ciclismo en Lloret de Vistalegre fue uno de los principales motivos de la fundación del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. La entidad ha evolucionado en todos los aspectos pero ha mantenido siempre esta filosofía como una absoluta prioridad. En este sentido, las últimas temporadas han supuesto un punto de inflexión debido a la llegada de nuevos deportistas de otras disciplinas.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre és ara també un club adscrit a la Federació de Triatló i estudia la possibilitat de fer-ho a la Muntanya en el futur. L’entitat va decidir prendre aquesta decicisó per aglutinar als atletes locals d’aquests respectius esports i continuar promocionant així els beneficis d’una vida saludable mitjançant de l’activitat física. L’entitat ha recolzat amb tots els seus mitjans a molts lloritans i lloritanes en la pràctica de l’esport en una estructura d’equip. Tot i les limitacions, especialment financeres, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha experimentat un notable augment de socis i atletes a nivell de federatiu i també popular. La present temporada és un clar exemple d’aquest fet amb noms i cognoms.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre es ahora también un club adscrito a la Federación de Triatlón y estudia la posibilidad de hacerlo en la Montaña en el futuro . La entidad decidió tomar esta decicisó para aglutinar a los atletas locales de estos respectivos deportes y continuar promocionando así los beneficios de una vida saludable mediante la actividad física. La entidad ha apoyado con todos sus medios a muchos lloritans y lloritanes en la práctica del deporte en una estructura de equipo. A pesar de las limitaciones, especialmente financieras, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha experimentado un notable aumento de socios y atletas a nivel de federativo y también popular. La presente temporada es un claro ejemplo de este hecho con nombres y apellidos.

Toni M. Vanrell, Andreu Ramis, Pere Pau Pomar, Sebastià Vicençs, Tomeu Oliver, Joan Pau Ramis, Tomeu Mut, Miquel Àngel Coll, Jaume M. Pastor, Guillem M. Pastor, Montserrat Mateu, Ramón Solano, Rosa Bauzà, Miquel Estela, Albert Cano i Guillem Moreno han participant en diverses competicions defensant els colors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, els colors del nostre poble. El nombre augmenta significativament tenint en compte la resta de lloritans que han participat en esdeveniments esportius organitzats al municipi per l’entitat com el Memorial Josep Nicolau, la Cursa a peu de sa Comuna o el Duatló de Lloret de Vistalegre. Malgrat les dificultats del camí, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre manté intacte aquest compromís de suport i es reinvidica com la porta oberta a l’esport en ciclisme, triatló, running, trail… de tots els lloritans i lloritanes. Hem estat, estam i estrarem sempre a la vostra disposició!

Toni M. Vanrell, Andreu Ramis, Pere Pau Pomar, Sebastià Vicençs, Tomeu Oliver, Joan Pau Ramis, Tomeu Mut, Miquel Àngel Coll, Jaume M. Pastor, Guillem M. Pastor, Montserrat Mateu, Ramón Solano, Rosa Bauzà, Miquel Estela, Albert Cano y Guillem Moreno han participando en diversas competiciones defendiendo los colores del Club Ciclista Lloret de Vistalegre , los colores de nuestro pueblo . El número aumenta significativamente teniendo en cuenta el resto de lloritans que han participado en eventos deportivos organizados en el municipio por la entidad como el Memorial José Nicolás, la Carrera a pie de sa Comuna o el Duatlón de Lloret de Vistalegre. A pesar de las dificultades del camino, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre mantiene intacto este compromiso de apoyo y se reinvidica como la puerta abierta al deporte en ciclismo, triatlón, running, trail … de todos los lloritans y lloritanes. Hemos estado, estamos y estaremos siempre a vuestra disposición!

9778439023_f073942fb4_b

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *