L’elit del ciclisme mundial al calendari balear via el Club Ciclista Lloret de Vistalegre

IAM-Mara-CCLloret

Mara Abbott, Sondre Holst Enger, Pirmin Lang, Madison Genesis o Joker Pro Cycling han estat els protagonistes del calendari balear durant les últimes setmanes. La seva presència a la Challenge de Primavera demostra l’atractiu de la competició autonòmica més enllà de la Platja de Palma Challenge Ciclista Mallorca i en el cas d’Abbott, Enger i Lang sota la col·laboració del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

Enger i Lang del IAM Cycling es troben concentrats a l’illa ultimant la preparació per a les clàssiques belgues. La parella de l’esquadra suïssa de categoria World Tour va decidir disputar el passat diumenge la quarta etapa de la Challenge de Primavera a Santanyí seguint les indicacions del noruec Dan Erik Hansen del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

L’entitat també va realitzar les gestions amb la Federació de Ciclisme de les Illes Balears per inscriure a l’americana Abbott, doble vencedora del Giro d’Italia, a la segona etapa de la Challenge de Primavera a Ses Salines. A més, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va assistir a l’estrella del Wiggle High5 durant la carrera, encara que la ciclista de Colorado va haver d’abandonar a causa de les molèsties per una caiguda uns dies abans a Le Samyn des Dames.

Per últim, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha acollit, conjuntament amb el patrocinador AXES Training, a diferents equips amateurs com SK Rye, així com joves promeses del ciclisme noruec i suec durant els mesos de gener, febrer i març en els seus training camps a Mallorca.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *