La secció de triatló puja al podi a sa Pobla

10492294_10204605758407212_6383176944983228274_n

La combinació de la secció de triatló i la de ciclisme va donar un excel·lent resultat al Triatló per equips de sa Pobla del passat de dissabte. El Club Ciclista Lloret de Vistalgre va pujar al podi com a tercer conjunt mixt de la competició integrat per Joan Vidal, Rosa Bauzà, Llorenç Crespí i Joan Vaquer amb un temps de 1:04:27. Com estava previst, la seva cursa va ser de menys a més. Després de patir a l’aigua, especialment els membres de la secció de ciclisme, varen remuntar prop 80 posicions, per finalitzar la cursa a peu a un ritme de 4:34 minut per quilòmetre i aconseguint així un sensacional resultat a la seva categoria.

Sense sort a la pista

Per la seva banda, Jaume M. Pastor va disputar la segona cita del calendari del Trofeu Vila de Sineu de pista. El Màster 30 va mostrar-se molt actiu tant a la prova Scratch com a puntuació però el control dels equips rivals, molt més nombrosos, varen impedir que Pastor aconseguís un resultat destacat. Així, el llorità va signar una 12è posició a Scratch i la 23è a la cursa dels punts.

V Cursa Sant Victorià

Finalment, Toni Mateu i Toni Vanrell varen participar a la V Cursa Sant Victorià a Campanet creuant junts l’arribada a la posició 76 i 76 amb un temps de 39:44, a un ritme de 4:52 minuts per quilòmetre.