La secció de muntanya es queda a les portes del podi per parelles al Campionat de Balears

10295921_767478469952938_7356867770278174773_o

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre del trident Bauzà, Candel i Soler va mostrar una vegada més la seva qualitat al Campionat de les Illes Balears de l’especialitat. En un recorregut dur i tècnic de 20 quilòmetres a la Vall de les Taronges, l’inquer Adrià Soler va finalitzar a la posició 36è absoluta, 21è M30, amb un registre de 2:15:47. La sort no va acompanyar a l’atleta de muntanya, ja que el primer tram cronometrat Soler lluitava pel TOP-20, però una torcedura al turmell el va deixar definitivament sense opcions. Per la seva part, Toni M. Vanrell i Joan Candel creuaren l’arribada a les posicions 51 i 52 en un extraordinària quarta plaça a la modalitat per parelles.