La secció de competició més il·lusionant pel 2014

La secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre apunta alt la propera temporada. Les tres disciplines de l’entitat, ciclisme, triatló i muntanya, s’han vist molt reforçades amb noves cares després de l’arribada dels patrocinadors Berganti Bikes, Discover Mallorca i WOK Mallorca.

La sección de competición del Club Ciclista Lloret de Vistalegre apunta alto la próxima temporada. Las tres disciplinas de la entidad, ciclismo, triatlón y montaña, se han visto reforzadas con nuevas caras después de la llegada de los patrocinadores Berganti Bikes, Discover Mallorca y WOK Mallorca.

La secció de muntanya és de moment l’única completa pel 2014. Adrià Soler i Joan Candel acompanyaran a Toni M. Vanrell, Miquel Estela i Albert Cano. La direcció esportiva va decidir apostar per aquesta secció i ha format així un equip molt il·lusionant. Pel que fa al triatló/duatló/aquatló, la doble Campiona de Balears Rosa Bauzà serà de nou la referència de la secció. Albert Cano i Guillem Moreno també han renovat amb l’entitat creant un trident de garanties i d’enorme potencial. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre treballa ara per incorporar almenys dos triatletes més en breu. Finalment, la secció de ciclisme ha sofert una autèntica revolució. Dels tres membres de la temporada passada als sis actuals, encara que el director esportiu confia en l’arribada de nous ciclistes, tant en BTT com en ruta.

La sección de montaña es de momento la única completa para el 2014. Adrià Soler y Joan Candel acompañarán a Toni M. Vanrell, Miquel Estela y Albert Cano. La dirección deportiva decidió apostar por esta sección y ha formado así un equipo muy ilusionante. En cuanto al triatlón/duatlón/acuatlón, la doble Campeona de Baleares Rosa Bauzà será de nuevo la referencia. Albert Cano y Guillermo Moreno también han renovado con la entidad creando un tridente de garantías y de enorme potencial. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre trabaja ahora para incorporar al menos dos triatletas más en breve . Finalmente, la sección de ciclismo ha sufrido una auténtica revolución. Los tres miembros de la pasada temporada a los seis actuales, aunque el director deportivo confía en la llegada de nuevos ciclistas, tanto en BTT como en ruta.

966427_533655590028674_245080719_o

You may also like...

3 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *