La secció de ciclisme supera amb nota el tríptic hivernal

Després de temporades marcades per un inici de temporada sempre complicat, la secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre afrontava el debut en ruta en un estat de moderat optimisme. El principal motiu ha estat l’arribada de nous talents a la plantilla de cara a una actual campanya que es resumeix en una paraula: il·lusió.

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va debutar al Trofeu de Cala Millor – Un Hivern a Mallorca. Malgrat que l’escapada maratoniana d’Horrach, els Dukla Praha i companyia varen deixar sense opcions a l’equip, les sensacions varen ser positives. Pere Timoner, Kamal El Hihioui, Llorenç Crespí i Marcos Escribano varen creuar la línia d’arribada sense sobresalts en el pilot principal. Primer test superat.

Set dies després, cita doble. Dissabte la I Clàssica dels Murs va deixar un regust agredolç. Les primeres rampes de Búger i una punxada varen eliminar a més de la meitat de l’equip. Malgrat el revés, Escribano i Timoner varen resistir en una selecte pilot de només 30 unitats i el menorquí va imposar-se a la categoria Sènior. Primer triomf de la temporada. El dia següent, la clausura d’un Hivern a Mallorca a s’Arenal va confirmar l’encert de la incorporació d’un home d’enorme potencial com Llorenç Crespí. El palmesà va ficar-se a una escapada d’altíssim nivell, fins a set rivals UCI Continentals, i va estar a punt de donar la sorpresa neutralitzat només a 10 quilòmetres de l’arribada.

En el tríptic hivernal també han debutat Alfonso Rodríguez, Josep Coll, Martí Jaume, Lorenzo Navarro, Jaume M. Pastor i Rafa Martínez. El seu primer contacte en ruta ha estat complicat però és evident que els queda molt marge de millora. L’únic contratemps fins el moment és la lesió de Montserrat Mateu, que no té previst tornar a la competició en breu. La secció de ciclisme en ruta descansa de la competició aquest cap de setmana per iniciar l’assalt a la Challenge de Primavera a partir del 9 de març a Campos.

aaaax

You may also like...

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *