La secció de triatló més enllà d’un Ironman

La temporada de la secció de triatló, com la de ciclsime, és pot valorar com a molt positiva. La parella formada per Rosa Bauzà i Agnès Oliver ha sumat victòries absolutes en categoria femenina en duatlons i triatlons, així com incontestables podis a la categoria F40. Entre els resultats més destacats trobam el sots-campionat de la triatleta lloritana i la tercera posició de la porrerenca al Campionat de Balears de Duatló en distància sprint disputat el passat més de febrer a Eivissa.

Encara que sense dubte i sobre qualsevol altre actuació destaca el repte aconseguit per Rosa Bauzà de finalitzar l’Ironman 70.3 d’Alcúdia. La triatleta va donar una nova lliçó de com el sacrifici i l’esforç tenen la seva recompensa. Bauzà va posar així punt i final al somni de mesos de metòdica preparació, a interminables hores a l’aigua i milers de quilòmetres a l’asfalt. Bauzà va marcar a més un temps 5:30:58, finalitzant a la posició 17 de la seva categoria, 2 fèmina nacional, 106 fèmina absoluta i 748 absoluta d’entre els prop de 4.000 inscrits d’aquesta edició. Increïble.

La secció de triatló del Club Ciclista Lloret de Vistalegre també ha gaudit del retorn a la competició d’una peça clau a l’entremat de l’entitat com és Albert Cano. Després d’una greu lesió al genoll, Cano ha recuperat el somriure defensant els colors del seu club. Finalment, cal tenir molt en compte la incorporació de nous atletes que han debutat en el triatló balear com Toni Mateu i Marc Cano. El tiratló llorità segueix en el bon camí!

triatlo palma

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *