La DM100K reuniex a més de 160 amants de la BTT a Mallorca

Més de 160 amants de la BTT es varen donar cita ahir a la II edició de la marxa cicloturista DM100K organitzada per Discover Mallorca i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Entre ells l’ex Campiona del Món de l’especialitat Marga Fullana, que com la resta de participants varen completar l’atractiu recorregut de cent quilòmetres de l’única marxa de BTT del calendari autonòmic en un ambient sempre cordial i agradable.

Amb sortida i arribada a Berganti Bikes a Can Pastilla, patrocinador de la marxa i també del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, la marxa va donar les seves primeres pelades a les 9:00 del matí destinació a Algaida i Montuïri, municipi aquest últim en què s’ha dut a terme el primer avituallament de la prova a WOK Mallorca, també patrocinador de l’entitat. Seguidament la DM100K va emprendre la marxa creuant el bosc de sa Comuna de Lloret de Vistalegre, on la pluja va començar a acompanyar als participants, encara que sense deslluir l’esdeveniment. Per acabar, avituallament a la localitat de Santa Maria i últim esforç fins a creuar la línia d’arribada en Berganti Bikes.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol agrair la participació als més de 160 inscrits, patrocinadors i col·laboradors, com també a l’organitzador de la marxa, Discover Mallorca, per descobrir-nos aquest esdeveniment de BTT. Esperam repetir al 2015!

-1

Foto: Daniel Mascaró. Gràcies.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *