La Comissió de Carretera de la FCIB aposta pel model de competició de divisions

11402914_10206317033038906_333181844483750377_o

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va assistir ahir a la reunió de la Comissió de Carretera de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears per tractar la normativa tècnica i el calendari de carretera de la propera temporada.

La proposta presentada segueix la línia marcada aquesta campanya. La Comissió aposta decididament pel model de competició de divisions, en tres categories o grups segons el nivell esportiu. La normativa introdueix novetats en els criteris de classificació dels ciclistes, així com en els ascensos i descensos en funció del seu rendiment en carrera. Aquest nou reglament s’haurà de ratificar ara a l’Assemblea General Extraordinària de la FCIB del 28 de novembre. En cas d’aprovar-se per part dels assembleistes suposaria l’eliminació del model OPEN, vigent durant l’última dècada, i de la categoria Promoció.

Respecte al calendari autonòmic, la Challenge de Primavera, Tres Dies a Mallorca, Trofeu Pla de Mallorca, Challenge de Tardor i Setmana Internacional de Màsters encapçalen les voltes per etapes, destacant també el nombre de carreres d’un dia i els esdeveniments de caire més cicloturista amb noves cites a municipis com Puigpunyent o Calvià.

Foto: Margalida Ferrer.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *