La categoria base del Club Ciclista Lloret s’abona al podi a Inca i La Vileta

La categoria base del Club Ciclista Lloret amb Aina i Joan Beltran i Maria Magdalena Deyà segueix donant alegries a l’entitat. El trident va demostrar el seu excel·lent moment de forma una vegada més sumant dos nous podis als circuits d’Inca i La Vileta.

Maria Magdalena Deyà s’ha convertit per mèrits propis en una de les figures de referència a la categoria infantil balear. Aquesta temporada ha pujat al podi a les tres darreres curses disputades. Tot sembla indicar que el triomf és per ara qüestió de temps. Al prestigiós circuit d’Inca, Deyà va pujar al segon escaló després d’una brillant cursa de principi a fi. A la mateixa prova, Aina Beltran va finalitzar setena encara recuperant-se d’una caiguda anterior al circuit de Mancor de la Vall. Per la seva banda, Joan Beltran va continuar amb la seva progressió creuant la línia d’arribada a la setena posició en categoria aleví.

Ja al circuit de La Vileta, Deyà va liderar de nou la categoria base del club. En aquesta ocasió la ciclista infantil va guanyar-se un lloc al podi com a tercera classificada després de lluitar de tu a tu per la victòria fins els metres final. Aina Beltran va repetir a la setena posició, millorant les seves sensacions de cara a properes cites. Malauradament Joan Beltran va haver de retirar-se a causa d’una caiguda.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *