La campiona balear de duatló Agnès Oliver és el darrer fitxatge

La Campionat de les Illes Balears de duatló cross Agnès Oliver s’incorporarà a la secció de competició en triatló del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada després de l’acord signat per les dues parts. La sènior completa així una secció de triatló/duatló amb Rosa Bauzà, Albert Cano, Guillem Moreno, Pers Cars, Tomeu Barceló i ella mateixa. És tracte també del darrer fitxatge de la secció de competició de l’entitat.

La Campeona de las Islas Baleares de duatló cross Agnès Oliver se incorporará a la sección de competición en triatlón del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la próxima temporada tras el acuerdo firmado por las dos partes. La senior completa así una sección de triatlón/duatlón con Rosa Bauzà, Albert Cano, Guillem Moreno, Pers Cars, Tomeu Barceló y ella misma. Es también el último fichaje de la sección de competición de la entidad.

Oliver arriba al club avalada per una excel·lent temporada a nivell de participació i de resultats. Victòria al I Triatló Piscina de Porreres, Duatló de Son Vallas, III Duavins de Consell, destacant el Campionat de Balears de Duatló a la categoria F30. A més, l’atleta resident a Porreres també és una habitual a les curses populars i sense anar més lluny va finalitzar a la segona posició fèmina absoluta a la I Cursa Sa Comuna, encara que les curses d’atletisme els disputarà amb un altre club. L’entitat dóna la benvinguda a Oliver que sense dubte formarà un duet espectacular amb Rosa Bauzà en categoria femenina.

Oliver llega al club avalada por una excelente temporada a nivel de participación y de resultados. Victoria en el I Triatlón Piscina de Porreres, Duatlón de Son Vallas, III Duavins de Consejo, destacando el Campeonato de Baleares de Duatlón en la categoría F30. Además, la atleta residente en Porreres también es una habitual en las carreras populares y sin ir más lejos finalizó en la segunda posición fémina absoluta en la I Carrera Sa Comuna, aunque las carreras de atletismo las disputará con otro club. La entidad da la bienvenida a Oliver que sin duda formará un dúo espectacular con Rosa Bauzà en categoría femenina. 
Agnès Oliver

You may also like...

3 Responses

  1. Asso asso asso! Tenim un equipasso!!!

  2. Margalida l’any 2014 serà grossss!! El cclloret donarà molta guerra!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *