La botiga de ciclisme Berganti Bikes, nou patrocinador

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar la incorporació de la botiga de ciclisme Berganti Bikes com a nou patrocinador de l’entitat per a la propera temporada després de l’acord entre les dues parts.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre tiene el placer de anunciar la incorporación de la tienda de ciclismo Berganti Bikes como nuevo patrocinador de la entidad para la próxima temporada tras el acuerdo entre las dos partes.

Berganti Bikes va ser fundada a l’any 2005 amb els objectius principals de mostrar l’encant de Mallorca, una illa idònia per a gaudir de la bicicleta, tant per a professionals com per als que donen les seves primeres pedalades, i el de disposar sempre del material en molt bon estat i actualitzat. Per aquest motiu, Berganti Bikes ofereix bicicletes d’alta gamma tant de carretera com de muntanya, híbrides i de passeig. A més, Berganti Bikes es també distribuidor de productes de reconegut prestigi internacional com 3Action Nutrition Sport i Morgan Blue. La seva botiga està situada a Can Pastilla, a 10 minuts de Palma i 5 de l’aeroport. Ca’n Pastilla és un nucli turístic amb nombrosos hotels al seu voltant i vorejant la platja de Palma, la qual consta d’un passeig de vianants i ciclista que és un marc idoni per començar la ruta o donar passejades tranquil per la vora del mediterrani.

Berganti Bikes fue fundada en 2005 con los objetivos principales de mostrar el encanto de Mallorca, una isla perfecta para disfrutar de la bicicleta, tanto para profesionales como para los que dan sus primeras pedaladas, y el de disponer siempre del material en muy buen estado y actualizado. Por este motivo, Berganti bikes ofrece bicicletas de alta gama tanto de carretera como de montaña, híbridas y de paseo. Además, Berganti Bikes es también distribuidor de productos de reconocido prestigio internacional como 3Action Sport Nutrition y Morgan Blue. La tienda está situada en Can Pastilla, a 10 minutos de Palma y 5 del aeropuerto. Can Pastilla es un núcleo turístico con numerosos hoteles a su alrededor y bordeando la playa de Palma, la cual consta de un paseo peatonal y ciclista que es un marco idóneo para iniciar la ruta o dar paseos tranquilos por el borde del mediterráneo.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol mostrar la seva satisfacció per la incorporació d’aquest nou patrocinador per la seva confiança en el projecte esportiu de l’entitat de cara a la temporada 2014.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre quiere mostrar su satisfacción por la incoporación de este nuevo patrocinador por su confiança en el proyecto deportivo de la entidad de cara a la temporada 2014.
DSC_0633 còpia

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *