Kamal El Hihioui lidera amb mà de ferro la Copa Federació de BTT

Kamal El Hihioui és l’home del moment a la BTT balear. El ciclista menorquí lidera en solitari la Copa Federació de BTT de les Illes Balears després de les tres primeres curses, dues a Menorca i una Eivissa. El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre suma a dia d’avui 150 punts, 75 punts per cada una de les victòries aconseguides a la seva Menorca natal.

Aquest inici de temporada confirma una vegada més l’excel·lent estat de forma del Kamal El Hihioui. A la cita inaugural de la Copa Federació de BTT, vàlida també per als IGA 2013, Kamal va sumar el primer triomf de la temporada en una cursa molt igualada i marcada per les caigudes al tram final. Precisament per això, a la segona cita del calendari al circuit de Binimel·la Kamal va decidir evitar sorpreses de darrera hora. Des del primer quilòmetre va marcar un ritme molt elevat, fins quedar-se en solitari al capdavant a partir de la tercera volta. El ciclista del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va creuar així la línia d’arribada amb una aventatge superior al minut respecte als seus rivals, Víctor Mogollón i Marc Coll.

Després de les curses a Menorca i Eivissa, la Copa Federació es trasllada ara a Mallorca amb tres proves durant el mes d’abril a Bunyola, Inca i Son Servera. Per aquest fet Kamal tendrà difícil defensar el lideratge però amb els 150 punts a la butxaca té un lloc assegurat entre els homes importants a la BTT a les Illes Balears. En aquest sentit, cal recordar que el vencedor absolut de la Copa Federació de BTT de 2012 va sumar poc més de 300 punts després de les nou curses oficials del calendari.