El Hihioui es banya en or al Criterium de BTT als IGA de Bermuda

Kamal El Hihioui va fer ahir història a l’esport menorquí en penjar-se la medalla d’or al criterium de BTT dels IGA 2013 de Bermuda. Després de la mala fortuna al criterium en carretera, on el líder de l’equip Albert Torres va abandonar després de fracturar-se el radi en una caiguda, les opcions de medalla de la delegació de ciclisme estaven en mans de El Hihioui. I el d’Alaior va respondre a les expectatives.

El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, fitxatge estelar d’aquesta campanya, va situar-se en un grup cadvanter format per rivals més experimentats, entre ells els medallistes Rob Smart, vencedor dels IGA 2011 i Eliot Baxter, vencedor en 2007. Però com sempre, el SUB-23 menorquí va demostrar que no hi ha repte impossible sobre una bicicleta de BTT. A la tercera volta, el representant de Guernsey rodava en primera posició, quan el ciclista menorquí va moure definitivament la carrera cercant una selecció entre els millors. Va agafar ràpidament la segona posició i va llançar-se a la caça i captura de Smart.

A la darrrera volta, Smart va comprovar en primera persona qui i per què El Hihioui és anomenat l’INVICTUS menorquí. El del Club Ciclista Lloret de Vistalegre el va avançar sense contemplacions i va marcar un ritme que només va seguir Elliot Baxter. Però finalment el ciclista de l’Illa de Man també va veure claudicar en la seva lluita per la medalla d’or. El d’Alaior va creuar l’arribada amb un temps de 58:40, un segon per davant de Elliot Baxter, mentre que la medalla de bronze va ser pel seu company de l’illa de Man Leon Mazzone amb un temps de 58:44. Kamal El Hihioui aconsegueix així el que s’havia marcat com a principal objectiu de la temporada. Sense dubte una més que merescuda recompensa al sacrifici del menorquí, que encara disposarà d’una nova oportunitat de sumar un altre metall a la cursa de Cross Country.

IMG-20130716-WA0010

You may also like...

2 Responses

  1. guillempastor ha dit:

    Graaaannnn Kamal. Lo crack!

  2. The animal!!!! quin artista!!!!
    Enhorabona!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *